tisdag 6 oktober 2015

Finfin keramik och smarriga kakor


Jag är så glad över min fina tekopp med lock.
Vilken superidé att ha lock på en kopp så att drycken håller sig varm.
Det är min fina kollega som har gjort koppen och här hittar ni till hennes sida.

I söndags var jag ju oxå på POP-up hos Elin Lannsjö
och då köpte jag en kompis till min fina ljuslykta som jag hade sedan innan.


Och de här kakorna går ju inte av för hackor, pröva vet´ja
det är jättelätt:)

Smarriga dumlekakor

Till cirka 20 kakor:
200 gram smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
 Dumlekolor med crunch
Noblesschoklad

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
 Rör ihop smör och socker och blanda de torra ingredienserna och rör ner. 
Arbeta ihop till en smidig deg, gärna i en maskin.
 Forma till 20 bollar och lägg i formar.
Lägg ner bollarna i muffinsformarna och tryck ner en Dumle i varje boll.
Grädda i cirka 10- 15 minuter i mitten av ugnen.
Ta ut dem och lägg över en nobless på varje kaka.

Inga kommentarer: