söndag 19 september 2010

Sonens skörd

Min son som är 13 år tycker att det är jättekul att odla och det här är hans skörd av tomater och gurkor. Det har vuxit med en rasande fart i sommar och det är klart att det är jätteintressant att se hur det växer! Han tycker att vi borde ha ett växthus där han kan odla sina små plantor, men det får vi nog fundera på. Nu när vi har tagit av tomaterna har de blivit jättekonstiga på utsidan, det verkar som de håller på att ruttna, är det någon som vet vad vi har gjort för fel? Gurkorna är också lite konstiga, skalet är väldigt hårt, så de måste skalas (vet inte vad det var för sort). Men det var i alla fall kul att se hur det växte!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Fint! Jag vet inte vad som kan vara fel. Jag odlar bara sånt jag kan och det är jordgubbar, sallad, kryddor, bönor och squash. Squashen går inte att hejda! Den växer i pallkrage utan att jag gör någonting. Den kan jag verkligen rekommendera!

Maritas Maskor sa...

så himla fina gurkor och tomater!!
Men trist om de blir dåliga och man inte fattar varför. Har man väntat och jobbat med dem så länge, så vill man ju hinna få smaka på den också!