söndag 3 maj 2009

LAKRITS

Idag har vår lille fina kisse "Lakrits" blivit påkörd och dött! Det var en snäll man som hittat honom död och kört honom till Västra Djursjukhuset. Tack snälla för det! Vi har letat hela dagen och ropat och undrat varför han inte kom in. Han var märkt med ett chip i nacken, därför kunde de kolla var han hörde hemma. Det är verkligen jättesorgligt, och alla tre barnen är sååå ledsna. Vi hade en fin begravning för honom under körsbärsträdet som stod i full blom. Sov gott lille kissen!

8 kommentarer:

Josefinaste sa...

=( nej!! Vad sorgligt och ledsamt!
Det gör så ont när en familjemedlem förvinner, även en kissemiss. Massa kramar! Hoppas barnen tar det bra.

Elisabeth sa...

Vad sorgligt, det blir så tomt när ett av ens djur dör! Men också bra att ni har fått honom tillbaks och kan ta farväl på ett bra sätt. Det hörtes ut som ett fint ställe att vila.

makiato sa...

Vad sorgligt... stackars liten katt.

Kristina sa...

Jag säger som de andra! Åh, så sorgligt! Vi hade en hund,som blev överkörd när jag var 12 år. Jag tror det var sista gången jag låg i mammas säng. Jag var alldeles för stor för det, men det gjordes ett undantag. Jag ville inte ligga ensam efter en så sorglig händelse. ett barn glömmer inte en sådan händelse.

Annika sa...

Blir så ledsen när jag tänker på honom. Gillar bilden på honom även den som finns på honom i inlägget den 4aug 08. Kram på er alla

Käranån sa...

Så sorligt att Lakrits inte finns mer, men det var ju tur att ni fick hem honom och att ni nu vet var han finns, det känns alltid bättre det än att fundera vad som har hänt.
( vi var till Kosteröarna i somras, härligt ställe!)

Eva i Halmstad sa...

Usch så trist,men skönt att han fick komma hem igen.
Ha de så gott de går.
Eva.

NoOne sa...

Beklagar från djupet av mitt ♥....
Så vacker han var lillkillen Lakrits!