måndag 31 augusti 2009

Presenter

I helgen har jag varit på en mysig mödrar och döttrar weekend i Stockholm. Såklart hade jag med några presenter i form av väskor. Den här lilla tjejiga väskan var förstås till dottern.


Hennes mamma är inte lika förtjust i rosa och blommigt så hon fick en sminkväska i det här tyget som jag vet att hon gillar. Tack så mycket för en jättemysig helg!

torsdag 27 augusti 2009

Kuddar

har jag sytt till min granne M, brukar inte sy det på beställning eftersom jag egentligen tycker att det är tråkigt! Men om man ber mig väldigt snällt och bjuder mig på en kopp kaffe ibland så kan jag tänka mig att ställa upp!

onsdag 26 augusti 2009

Missförstånd är till för att lösas

Väskan med de extremt långa banden råkade hamna på fel håll, det blev en lunchväska med långa band istället för en kasse med långa band. Men missförstånd är ju till för att lösas, så här är den rätta varianten (tror jag i alla fall). Hoppas att Julia blir nöjd den här gången!

fredag 14 augusti 2009

Enkla sminkväskor

Här är några små enkla sminkväskor som jag hade med mig till marknaden, några är sålda och några finns kvar. De är 19 cm breda och 20,5 cm höga och de är fodrade med enfärgat tyg inuti. De kostar 120 kr och då ingår frakten. Om du är intresserad så skicka mig gärna ett mejl.

Den söta blommiga till vänster finns kvar.


Den svarta med elefanterna finns kvar.

Alla de här söta blommiga finns finns kvar.

Man behöver ju faktiskt inte ha smink i dem utan varför inte pennor eller andra pysselsaker!

onsdag 12 augusti 2009

Väskor

Hej igen! Det var ett tag sedan, luften gick ur mig lite efter marknaden, men nu är jag igång igen. Fick några beställningar i det här skojiga tyget. En lunchväska med "extremt" långa axelband, allt efter kundens önskan och en axelväska och ett pocketfodral. Det var riktigt kul att komma igång att sy igen efter en liten paus.

söndag 2 augusti 2009

Bloggtips

En barndomskompis yill mig som gillar att pyssla har också blivit med blogg! Kolla här: Maritas maskor!