tisdag 28 april 2009

Flakmoppe!

Ursäkta mig! Det heter visst flakmoppe och inte packmoppe som jag tidigare skrivit! Tydligen är det stor skillnad, men inte för mig. Moppe som moppe! Och så var det på Sydkoster jag var.

måndag 27 april 2009

I helgen

eller rättare sagt i fyra dagar har jag varit på Koster tillsammans med min pysselkompis och numera också uppsatskompis. Det var alldeles underbara dagar vi fick där eftersom vädret var fantastiskt och ön likaså. Jag hade handarbete med mig, men det blev ingen tid över för det utan dagarna och kvällarna gick åt till att skriva och skriva och skriva!!! Nåja, lite annat hade vi tid till också, promenader, packmoppeåkning (!), god mat, och vin i solsken.
Vi kunde i alla fall sitta utomhus och jobba, härligt!





tisdag 21 april 2009

Storasysterväska

Såklart måste ju en stor liten tjej som har blivit storasyster också få en väska! Grattis till dig!

onsdag 15 april 2009

Storebrorsväskor



Jag känner två små pojkar som har blivit storebröder! Visst är det väl så att man ska få en present när man har blivit en stor bror!? Tyget köpte jag för länge sedan, kanske 9 år se´n, till min son. Hade tänkt sy en regnkappa till honom då men det blev aldrig av. Jag tror han är glad för det, för han avskyr mönster. Men jag tycker att tyget är jättefint!

söndag 12 april 2009

tisdag 7 april 2009

Hjärtisar


Det har fötts några nya små bebisar i bekantskapskretsen, välkomna till världen! Till dem har jag sytt små söta "hjärtisar". De är sydda av gamla vita linnehanddukar. Visst är det vackert med vitt! Knapparna kommer från Butik Bolla!

onsdag 1 april 2009

Tofflor


För ett tag sedan hade jag ett tovningsprojekt i skolan, det är verkligen jättekul att tova. Då gjorde jag de här barbie-rosa tofflorna med paljetter på. Tyvärr krympte de så mycket så de inte passar mig, men min minsta dotter blev glad!