söndag 26 september 2010

Rosa - I like it

Idag sydde jag den här härliga jackan i kokt ull. Den är varm och go´för härliga höstdagar utomhus eller är skön inomhus kalla vinterdagar. Om du är sugen så syr jag gärna på beställning, andra färger går att ordna.

Titta gärna lite extra noga på de här fina virkade spetsarna! Jag fick dem och många andra vackra spetsar av min mammas väninna, det är hennes mamma som har virkat dem, otroligt fint arbete! Jättekul att jag har fått dem och det är roligt att kunna ta tillvara på dem.

söndag 19 september 2010

Sonens skörd

Min son som är 13 år tycker att det är jättekul att odla och det här är hans skörd av tomater och gurkor. Det har vuxit med en rasande fart i sommar och det är klart att det är jätteintressant att se hur det växer! Han tycker att vi borde ha ett växthus där han kan odla sina små plantor, men det får vi nog fundera på. Nu när vi har tagit av tomaterna har de blivit jättekonstiga på utsidan, det verkar som de håller på att ruttna, är det någon som vet vad vi har gjort för fel? Gurkorna är också lite konstiga, skalet är väldigt hårt, så de måste skalas (vet inte vad det var för sort). Men det var i alla fall kul att se hur det växte!

torsdag 16 september 2010

Inte i min smak

den här kalendern fick jag när jag började mitt nya jobb, den är jätteful tycker jag. Gillar varken färgen eller modellen. Hur kan man göra något så tråkigt? (I-lands problem, jag vet).

Därför sydde jag ett fodral till den, så nu tycker jag om den plus att jag direkt ser vilken som är min (nästan alla lärare har ju en likadan). Av bara farten blev det ett nyckelband också.

onsdag 1 september 2010